Kiemelt támogatónk

Szentgotthárd Város Önkormányzata

Játéknapok sorsolása

Kiemelt médiatámogatónk

Győztesek

 

XXIII. Alpokalja Kupa (férfi)
Ferrari

Alpokalja Kupa (női)
Hétház Női FC

Librecz Károly Kupa
Mámor Club 3-as Étterem

>> Végeredmény, különdíjasok <<

>> Góllövőlisták <<

 

KÖSZÖNTŐ

 

A Szemszög BT. Szentgotthárd s az Alpokalja Kupa Kispályás Labdarúgó Torna Versenybizottsága nevében köszöntjük a 2008/2009. évre nevező csapatokat, játékosokat, vezetőket. Ez év decemberében már XXIII. alkalommal indul útjára a labda a Városi Sportcsarnok küzdőterén. Információink szerint e rendezvény napjainkra az ország legrégebbi, két hónapon át tartó küzdelem, sorozatává vált. Mint házigazdának, külön öröm számunkra, hogy a torna huszonharmadik alkalommal történő elindításának részesei lehetünk. Az eltelt évek során örömünkre egyre népszerű lett a város területén és vonzáskörzetében. Erre bizonyíték, hogy évek óta több és több csapat küldi el nevezését így november végén. A csarnok lelátói hétről hétre megtelnek szurkolókkal, érdeklődőkkel, ezzel remek hangulatot teremtve. A torna népszerűségének kialakulásához önök is hozzájárultak hiszen vannak olyan csapatok, akik a kezdetektől fogva résztvevői a rendezvénynek. Őszintén reméljük, hogy visszatérésük a szervezők és a rendezvény elismerését jelentik egyben.

A torna Szentgotthárd város, sportprogramjának szerves részévé vált, az eltelt 22 év alatt s bízunk abban, hogy még legalább ennyi ideig az is marad. Reméljük, hogy mindazokat, akiket először köszönthetünk, ez évben a résztvevők között új csapatként, visszatérő csapatként üdvözölhetjük majd az elkövetkező években is.

Kedves Sportbarátaink!

A szervezők és rendezők nevében a torna ideje alatt sok sportsikert kívánunk, s reméljük hűen a hagyományokhoz maradandó élményt nyújt rendezvényünk, és nemes sportszerű küzdelemben dőlnek el a helyezések! A XXIII. Alpokalja Kupa küzdelmeire nevező csapatoknak köszönjük, hogy részvételükkel megtiszteltek bennünket.

 

 

Szentgotthárd, 2008. november 4.

 

Dömötör Tamás

Szerv.biz.tag

Gaál Ákos

Vers.biz.titkár

Gaál László

Jb.elnöke

Kezdőlap     |     Kiírás     |     Csapatok     |     Sorsolás     |     Tabella     |    Góllövők     |     Hírek
XXIII. Alpokalja Kupa © 2005-2008 | Webmester: füłe$