Névadó támogatónk

 

XXV. Alpokalja Kupa: Szabályok

Játéknapok sorsolása

Győztesek

XXV. Café Picasso
Alpokalja Kupa (férfi)

Williams Net-HTCM-Picasso
Alpokalja Kupa (női)
Hétház-Kontakt Béla
Librecz Károly Kupa
Bajánsenye

KÖSZÖNTŐ

A Szemszög BT. Szentgotthárd, a Cafe Picasso Alpokalja Kupa Kispályás Labdarúgó Torna Versenybizottsága és a névadó támogatónk Café Picasso étterem nevében köszöntjük a 2010/2011. évre nevező csapatokat, játékosokat, vezetőket. Ez év decemberében már XXV. alkalommal indul útjára a labda a Városi Sportcsarnok küzdőterén. Információink szerint e rendezvény napjainkra az ország legrégebbi, két hónapon át tartó küzdelemsorozatává vált. Mint házigazdának, külön öröm számunkra, hogy a torna huszonötödik alkalommal történő elindításának részesei lehetünk. Nagy örömünkre a Kupa a város területén és vonzáskörzetében az eltelt évek során egyre népszerűbb lett. Erre bizonyíték, hogy évek óta több és több csapat küldi el nevezését így november végén. A csarnok lelátói hétről hétre megtelnek szurkolókkal, érdeklődőkkel, ezzel remek hangulatot teremtve. A torna népszerűségének kialakulásához Önök is hozzájárultak, hiszen vannak olyan csapatok, akik a kezdetektől fogva résztvevői a rendezvénynek. Őszintén reméljük, hogy visszatérésük a szervezők és a rendezvény elismerését jelentik egyben.

A Torna, Szentgotthárd város sportprogramjának szerves részévé vált az eltelt 24 év alatt, s bízunk abban, hogy még legalább ennyi ideig az is marad. Reméljük, hogy mindazokat, akiket először köszönthetünk ez évben a résztvevők között új csapatként, visszatérőként üdvözölhetjük majd az elkövetkező években is.

Kedves Sportbarátaink!

A szervezők és rendezők nevében a torna ideje alatt sok sportsikert kívánunk, s reméljük hűen a hagyományokhoz maradandó élményt nyújt rendezvényünk és nemes sportszerű küzdelemben dőlnek el a helyezések! A XXV. Café Picasso Alpokalja Kupa küzdelmeire nevező csapatoknak köszönjük, hogy részvételükkel megtiszteltek bennünket.

Szentgotthárd, 2010. november 4.

Tófeji Zsolt

Szerv.biz.tag

Gaál Ákos

Vers.biz.titkár

Gaál László

Jb.elnöke

Kezdőlap     |     Kiírás     |     Csapatok     |     Sorsolás     |     Tabella     |    Galéria     |     Hírek
XXV. Alpokalja Kupa © 2005-2011 | Webmester: füłe$