Névadó támogatónk

Perfect Change

Perfect Change Team Kft.
Szentgotthárd, Széll Kálmán Tér 17 Tel.: 0670/3688571
Valuták vétele-eladása kedvező árfolyamon!

Végeredmény, különdíjasok

Játéknapok sorsolása

XXVI. Alpokalja Kupa: Szabályok

Figyelem:

 Kérjük a csapatokat, hogy amennyiben a csapatnévsorban hibát találnak jelezzék a szervezőknél, vagy írjanak az alpokalja26@gotthardtv.hu címre!

Győztesek

XXVI. Perfect Change
Alpokalja Kupa (férfi)

Williams Net-HTCM-Picasso

Alpokalja Kupa (női)
Kontakt Béla
Librecz Károly Kupa
Autó Egyed Bt.

KÖSZÖNTŐ

A Perfect Change Alpokalja Kupa Kispályás Labdarúgó Torna Versenybizottsága és a névadó támogatónk Perfect Change Team Kft. nevében köszöntjük a 2011/2012. évre nevező csapatokat, játékosokat, vezetőket, szurkolókat. Ez év decemberében már XXVI. alkalommal indul útjára a labda a Városi Sportcsarnok küzdőterén. Információink szerint e rendezvény napjainkra az ország legrégebbi, két hónapon át tartó küzdelemsorozatú eseményévé vált. Mint házigazdának, külön öröm számunkra, hogy a torna huszonhatodik alkalommal történő elindításának részesei lehetünk és az eltelt évek során a város területén és vonzáskörzetében egyre népszerűbb lett. Erre bizonyíték, hogy évek óta nagyon sok csapat küldi el nevezését november hónap folyamán. A csarnok lelátói hétről hétre megtelnek szurkolókkal, érdeklődőkkel, akik remek hangulatot teremtve buzdítják kedvenc csapataikat. A torna népszerűségének kialakulásához Önök is hozzájárultak, hiszen vannak olyan csapatok, akik szinte a kezdetektől fogva résztvevői a rendezvénynek. Őszintén reméljük, hogy visszatérésük a szervezők és a rendezvény elismerését jelentik egyben.

A Torna Szentgotthárd város sportprogramjának szerves részévé vált az eltelt 25 év alatt, s bízunk abban, hogy még legalább ennyi ideig az is marad. Reméljük, hogy mindazon új csapatokat, akiket először köszönthetünk ez évben a résztvevők között, visszatérőként üdvözölhetjük majd az elkövetkező években is!

 

Kedves Sportbarátaink!

 

A szervezők és rendezők nevében a torna ideje alatt sok sportsikert kívánunk, s reméljük, hogy a hagyományokhoz hűen maradandó élményt nyújt rendezvényünk és nemes, sportszerű küzdelmek során dőlnek el a helyezések!

A XXVI. Perfect Change Alpokalja Kupa küzdelmeire nevező csapatoknak köszönjük, hogy részvételükkel megtisztelnek bennünket.

 

 

 

 

 

Szentgotthárd, 2011. október 31.

Tófeji Zsolt

Szerv.biz.tag

Gaál Ákos

Vers.biz.titkár

Gaál László

Jb.elnöke

Kezdőlap     |     Kiírás     |     Csapatok     |     Sorsolás     |     Tabella     |    Galéria     |     Hírek
XXVI. Alpokalja Kupa © 2005-2012 | Webmester: füłe$